Aanmelden als exposant

Wilt u ook graag uw werk exposeren in het Kunstencentrum? We hebben verschillende mogelijkheden om uw werk optimaal uit te laten komen. Het Kunstencentrum biedt ruimte voor schilderijen, beeldhouwwerken, foto's, glaskunst, tekeningen, maar ook voor installatiekunst, videokunst, zang en dans!

Met de galerie wil de stichting aan Lochem een nieuwe kunstcentrum van niveau geven. Wil je meedraaien in dit boeiende initiatief en wil je als kunstenaar je (toegepaste) kunst in de galerie presenteren en ter verkoop aanbieden, wordt dan exposant van de Kunstfactor. Er is ruimte voor groepsexposities en daarnaast worden er kleine solo-exposities in aparte ruimtes georganiseerd. Denk je aan een eigen project? Het gebouw vraagt om een creatieve invulling.

Als tegenprestatie wordt van de exposant een bijdrage van € 50,- (inclusief BTW) per twee maanden gevraagd.

Daarnaast wordt van de deelnemers verwacht dat zij één à twee maal per maand een dagdeel galeriedienst draaien en voorkomende huishoudelijke taken verrichten. Over de opbrengst uit verkoop wordt 25% commissie gerekend.

Met het invullen en opsturen van het formulier kan je je interesse om exposant te worden kenbaar maken. In een gesprek kunnen wij dan wederzijds nadere informatie uitwisselen. Wij nemen tijdig contact met je op.

Als u meer informatie wenst of als u zich wilt aanmelden als exposant, kunt u contact opnemen met de voorzitter Jacqueline de la Rie telefoonnummer 06-46014339 of stuur een mail naar haar jacqueline@lochemsekunstfactor.nl

Aanmeldformulier

U kunt dit formulier gebruiken als u belangstelling heeft om als exposant aan de Lochemse Kunstfactor deel te nemen.Geeft u alstublieft aan wat uw wensen of ideeën zijn.

Ook als u een enkele keer een ruimte wilt gebruiken of met ons daarover van gedachten wilt wisselen, neemt u dan contact met ons op.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanhef

Graag uw CV (met foto's van uw werken of portfolio) in een mail toesturen als u geen website heeft.

© Stichting Lochemse Kunstfactor 2015

Meld je aan voor de nieuwsbrief